Éxit en la recuperació del torneig de bàsquet Vila de Gràcia

18/09/2019 - 10:27

El torneig Vila de Gràcia, recuperat després d'onze anys, ha estat un èxit d'organització de la Plataforma de Bàsquet Gràcia i de participació esportiva #Totssomblaus.

El torneig Vila de Gràcia, recuperat després d'onze anys, ha estat un èxit d'organització de la Plataforma de Bàsquet Gràcia i de participació esportiva #totssomblaus!.

El passat cap de setmana es va celebrar el torneig de bàsquet Vila de Gràcia. El torneig, que es recupera després d’onze anys, ha estat organitzat per la Plataforma de Bàsquet Gràcia amb el suport del Districte. La Plataforma va néixer el març de l’any passat com a iniciativa dels clubs Bàsquet Claret, Bàsquet Lluïsos de Gràcia, Club Bàsquet Coll, Club Bàsquet Pedagògium i Vedruna Gràcia Bàsquet, amb l’objectiu de posar de manifest les necessitats comunes a tots els equips per poder donar respostes conjuntes. Així, la realització del torneig ha estat un dels  èxits de la Plataforma, que ja feia temps s’havia marcat com a objectiu.

Durant tot el cap de setmana, des de divendres a primera hora de la tarda fins l’última hora del diumenge, es van disputar 13 partits en dos indrets diferents: els pavellons Josep Comelles i el de Penitents. Atès que durant la temporada els equips competeixen a categories diferents, es va decidir dividir la competició en dos grups segons el nivell de cada equip, tan pel que fa als femenins com als masculins. Tot i així, els trofeus van ser lliurats a tots els equips participants: Bàsquet Lluïsos, Safa Claror, Bàsquet Claret, Vedruna Básquet, Coll, Pedagògium i Salle Gràcia. A part, es va atorgar el premi “Històrics del Bàsquet de Gràcia” a la família Comelles, en reconeixement al compromís i dedicació de Josep Comelles “Pepis” envers el bàsquet a Gràcia.

Finalment, els parlaments de cloenda van estar a càrrec de Rafa Noche, com a representant de la Plataforma, i de l’Eloi Badia, regidor del districte. Tots dos van posar l’èmfasi en el pes que té el basquet a Gràcia, i van senyalar que un cop recuperat el torneig, cal posar la mirada en l’any vinent.