En marxa el Punt de Defensa de Drets Laborals a Gràcia

14/10/2021 - 09:04

Aquest servei de Barcelona Activa ofereix assessorament en l'àmbit laboral a qualsevol persona. S'ubica a la seu del districte i funciona quinzenalment amb cita prèvia.

Aquest servei de Barcelona Activa ofereix assessorament en l'àmbit laboral a qualsevol persona. S'ubica a la seu del districte i funciona quinzenalment amb cita prèvia.

A partir del dia 14 d’octubre, el Punt de Defensa de Drets Laborals de Barcelona Activa començarà a oferir atenció presencial al Districte de Gràcia.

El servei, ubicat a la seu del Districte (Plaça de la Vila de Gràcia, 2)  atendrà els dijous de 15 a 19 h, de forma quinzenal.

El servei funciona amb cita prèvia, i per demanar-la cal entrar al web dels Punts de Defensa o trucar al 900 533 175.

El Punt de Defensa de Drets Laborals a Gràcia s’adreça a qualsevol persona que tingui una consulta laboral, independentment de la seva situació professional. Així, els veïns i veïnes del districte tindran un punt d’atenció proper on poder adreçar-se si volen ser atesos de manera presencial per part d’una advocada laboralista.

També atenció telemàtica

A banda del nou punt d’atenció al districte, els Punts de Defensa assessoren de manera telemàtica i també presencial en altres indrets de la ciutat.

Els Punts de Defensa, a més, poden atendre en anglès i tenen especialistes en qüestions de discriminació, assetjament per raó de sexe a la feina i en l’àmbit de cures (persones que treballen en l’àmbit de la llar o en entorns professionals en aquest sector).  El correus de contacte per aquests àmbits són:

o   Discriminació per raó de gènere i assetjament sexual a la feina.
dretslaboralscv@barcelonactiva.cat

o   Àmbit de les Cures.
dretslaboralssm@barcelonactiva.cat

o   Col·lectius vulnerables que necessitin atenció en anglès.
dretslaboralsnb@barcelonactiva.cat

A més, des dels Punts de Defensa s’imparteixen sessions grupals de diferents temes d’interès.

Les entitats o serveis en demanar-ne una, poden fer-ho omplint aquest formulari. També l’equip tècnic pot sol·licitar aquesta formació.

En el document adjunt , es pot consultar el llistat de títols de sessions formatives com a exemples del que es fa.