De nou, rebuig contra les agressions sexuals

28/08/2019 - 13:21

Feminismes i dones. Davant del coneixement d’una nova denúncia d’agressió sexual durant les Festes, la Taula de Treball sobre el Protocol per a l’abordatge de les agressions masclistes, referma el seu rebuig a qualsevol tipus d'agressions a les dones.

Davant del coneixement d’una nova denúncia d’agressió sexual durant les Festes de Gràcia, la Taula de Treball sobre el Protocol per a l’abordatge de les agressions masclistes a la Festa Major, referma el seu rebuig a qualsevol tipus d'agressions a les dones.

La taula de treball està integrada per les entitats següents: el Circuit Barcelona contra la Violència Masclista, el Centre Jove d’Atenció a la Sexualitat (CJAS), l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB), l’Assemblea Feministes de Gràcia, el Districte de Gràcia i la Fundació Festa Major.

Davant el coneixement d’una nova denúncia d’agressió sexual durant les Festes de Gràcia, la taula ha consensuat un manifest conjunt per refermar el seu rebuig a qualsevol tipus d’agressions a les dones. Igualment, rebutja ‘totes i cadascuna de les agressions i casos d’assetjament a les dones que han requerit la intervenció, en algun moment, de les tècniques del punt lila, de les parelles itinerants o de les persones dels col·lectius feministes que intervenen en aquests serveis d’atenció’.

El text posa l’èmfasi en la responsabilitat de tothom per donar resposta davant de qualsevol agressió. El manifest posa en relleu la feina conjunta de les entitats que formen part del protocol i presenta les dades de la feina que fan els punts liles i les parelles itinerants.

Podeu llegir el text íntegre del manifest en el pdf adjunt.