Gran de Gràcia i Travessera de Gràcia, sense vehicles el cap de setmana

28/09/2021 - 09:39

El carrer Gran de Gràcia es tallarà al trànsit tots els caps de setmana sencers de 9 a 20 h, dins la iniciativa Obrim Carrers, i Travessera de Gràcia es tallarà els dissabtes de 9 a 20 h.

El carrer Gran de Gràcia es tallarà al trànsit tots els caps de setmana sencers de 9 a 20 h, dins la iniciativa Obrim Carrers, i Travessera de Gràcia es tallarà els dissabtes de 9 a 20 h.

Gran de Gràcia (entre carrer Nil Fabra i plaça Nicolás Salmerón) es tallarà al trànsit tots els dissabtes i diumenges dins de la iniciativa ‘Obrim Carrers’. L’horari d’hivern, d’octubre a abril, serà de 9:00 a 20:00 hores.

L’Ajuntament de Barcelona garantirà el pas dels serveis municipals, els vehicles d’emergència i els vehicles de persones amb mobilitat reduïda i permetrà l’accés als aparcaments de la zona.

El programa ‘Obrim Carrers’ té l’objectiu de deixar carrers lliures de la circulació de vehicles els caps de setmana per tal que puguin ser utilitzats per al passeig i el lleure de la ciutadania, garantint alhora el compliment de les mesures i distàncies de seguretat a l’espai públic.

‘Obrim Carrers’ es va iniciar a principis del 2020, però es va interrompre per la irrupció de la COVID-19. No obstant, mentre van estar en vigor les restriccions de mobilitat provocades per l’emergència sanitària, fins a finals de juny, es van habilitar diferents àmbits de la ciutat per al pas dels vianants, les activitats d’oci i la pràctica esportiva de la ciutadania els caps de setmana, respectant les recomanacions sanitàries.

Restriccions de trànsit els dissabtes a Travessera de Gràcia

A part de l”Obrim Carrers’, el districte de Gràcia, també restringirà el pas de vehicles a Travessera de Gràcia tots els dissabtes entre les 9:00 i les 20:00 hores en el tram entre Gran de Gràcia i Torrent de l’Olla.

Afectacions a les línies d’autobusos

Els talls afectaran la circulació de les línies V17, 22 i 24, que es desviaran en sentit muntanya per la Via Augusta i l’avinguda Riera de Cassoles, mentre que la línia 114 tindrà temporalment l’origen i final a Gal·la Placídia. També es veurà afectat el recorregut del bus 87.

Per a més informació, podeu consultar l’apartat corresponent al web de TMB.