Inici obres enderroc Mercat Abaceria

07/01/2019 - 14:24

El 14 de gener s'inicien els primers treballs d'enderroc de l'antic Mercat de l'Abaceria, es començarà pel desmantellament interior de l'edifici, les obres d'enderroc es preveu que finalitzin el juny de 2019.

El 14 de gener s'inicien els primers treballs d'enderroc de l'antic Mercat de l'Abaceria, es començarà pel desmantellament interior de l'edifici.

El 14 de gener comencen els primers treballs  d’enderroc del Mercat de l’Abaceria (Travessera de Gràcia, 186). Les tasques inicials començaran pel  desmantellament interior de l’edifici, que inclou les parades, el paviment, per passar a les façanes exteriors, fins a conservar únicament l’estructura metàl·lica principal. També tindrà lloc el desmuntatge de la coberta de l’edifici, les obres d’enderroc es preveu que finalitzin el mes de juny de 2019.

Durant les obres  de remodelació, el mercat continua donant servei des de l’edifici provisional situat al passeig de Sant Joan, entre els carrers de la Indústria i de Sant Antoni Maria Claret, fins a la construcció del nou mercat.