La Festa Major es solidaritza amb el carrer Llibertat

20/08/2019 - 21:46

Els carrers guarnits han decidit tapar portalades o figures principals i aturar la festa demà 21 d'agost de 13 a 14 h per concentrar-se pacíficament a la cruïlla del Torrent de l'Olla amb Llibertat

Comunicat de la fundació Festa Major condemnant l'atac al guarnit del c. Llibertat. Com a acció de de denúncia els carrers guarnits han decidit emprendre les següents accions: tapar portalades o figures principals, aturar la festa demà 21 d'agost de 13 a 14 h per concentrar-se de manera pacífica a la cruïlla del Torrent de l'Olla amb Llibertat.

La Fundació Festa Major de Gràcia, en representació dels  carrers i places guarnides , vol condemnar enèrgicament els fets vandàlics ocorreguts durant la festa major, en especial durant la matinada del 19 al 20 d’agost al carrer Llibertat amb Torrent de l’Olla, a l’hora que es solidaritzen amb la comissió de Festes del Carrer Llibertat i el veïnat afectat. Per aquest motiu, ha fet públic aquest comunicat.

Els carrers i places han decidit emprendre les següents accions:

  • Tapar les portalades o els objectes principals de tots els guarnits afegint una nota explicativa dels fets.
  • Convocar a tothom a una concentració pacífica en contra dels fets ocorreguts pel dia 21 d’agost a les 13h a la cruïlla del carrer Llibertat amb Torrent de l’Olla.
  • Parar l’activitat de la Festa Major de Gràcia el dia 21 d’agost de 13 a 14h.

#respectemelguarnit