Nou punt verd a l'av. Vallcarca

18/07/2019 - 10:04

Residus. El 22 de juliol entrarà en funcionament el nou punt de reciclatge de residus situat a l'av. Vallcarca número 71.

El 22 de juliol entrarà en funcionament el nou punt de reciclatge de residus situat a l'av. Vallcarca número 71.

El punt verd de Vallcarca es va començar a construir a l’abril del 2018, i ha tingut un cost total de 328.832,20 €.  L’equipament compta amb un edifici de 80 m2 i una placeta annexa de 254 m2. Aquest equipament donarà cobertura a la zona de Vallcarca i els Penitents. Amb aquest, el districte disposa ja de 4 punts verds oberts (Collserola, Gal·la Placídia i Tabuenca), a més de diferents punts verds mòbils que donen servei a diferents punts del districte.

Les instal·lacions del punt verd de Vallcarca són molt similars a les del punt de Gal·la Placídia, i ofereix, a més, la possibilitat de realitzar compostatge.

Els punts verds serveixen per desfer-se dels residus que no es poden llençar als contenidors del carrer. Entre els residus que s’hi poden portar estan: roba, calçat, cartutxos de tinta, tòners, aparells elèctrics i electrònics, olis de cuina, cables elèctrics, pneumàtics petits, aerosols i esprais, bateries de cotxe, cosmètics, radiografies, piles, olis de motor, pintures i vernissos, fluorescents i bombetes, càpsules de cafè monodosi (plàstic i alumini)

No es poden portar residus industrials especials, tòxics i perillosos, residus sanitaris, residus orgànics, restes vegetals, runes, mobles i trastos, i restes de fustes.

Els punts verds de barri estan oberts a la ciutadania de dilluns a dissabte, de 8.30 a 14 h i de 16 a 19.30 h.

Consulta aquí la xarxa de punts verds de la ciutat.