Convocatòria Premis Vila de Gràcia 2020

21/10/2021 - 12:55

Premis. Un any més, el Districte de Gràcia convoca els Premis Vila de Gràcia per destacar l’esforç de persones i entitats gracienques en diferents àmbits.

Un any més, el Districte de Gràcia convoca els Premis Vila de Gràcia per destacar l’esforç de persones i entitats gracienques per millorar la qualitat de vida dels seus conciutadans en diferents àmbits de la seva vida. Teniu fins al proper 10 de novembre per presentar les vostres candidatures!

Ja s’han publicat les bases per participar als XXV Premis Vila de Gràcia 2020. Qualsevol persona, entitat o col·lectiu del districte podrà fer arribar al jurat propostes de candidatures per als diversos premis de dues maneres: presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del Districte de Gràcia (Pl. de la Vila, 2) o per correu electrònic a l’adreça participagracia@bcn.cat. Teniu temps fins al 10 de novembre de 2021. Esperem les vostres candidatures!

Els premis que s’atorgaran són els següents:

1. Premi d’Honor de Gràcia a títol individual, a alguna persona del districte que s’hagi distingit per la seva aportació especial de caire cultural, social, cívic, científic o tècnic.
2. Premi d’Honor de Gràcia a títol col·lectiu, per a entitats, grups, associacions, empreses, etcètera, del districte que s’hagin distingit per la seva aportació especial de caire cultural, social, cívic, científic o tècnic.
3. Premi a la millor acció en defensa de la sostenibilitat i el medi ambient dins el territori del districte.
4. Premi a la millor iniciativa pedagògica i d’educació reglada i no reglada desenvolupada per algun centre escolar, entitat o col·lectiu del districte.
5. Premi a la millor tasca o acció en defensa dels valors cívics, de l’entorn ciutadà i dels drets civils.
6. Premi a un establiment o projecte comercial que s’hagi distingit per la seva acció modernitzadora i adaptació als nous temps, mantenint, alhora, l’esperit del comerç tradicional del barri.
7. Premi a la millor iniciativa o acció en defensa de les llibertats nacionals de Catalunya o a la divulgació o promoció de la llengua catalana.
8. Premi a la millor tasca de recerca o divulgació històrica en defensa de la recuperació de la memòria col·lectiva dels territoris que componen l’actual districte de Gràcia. En el cas que el premi correspongui a un treball de recerca, el Districte de Gràcia se’n reserva el dret de publicació.
9. Premi a la millor actuació comunicativa o de difusió de l’actualitat dels territoris que componen l’actual districte de Gràcia per a una persona, projecte comunicatiu o mitjà que s’hagi distingit per la seva tasca de difusió de la vida i activitats del districte de Gràcia, en qualsevol suport escrit, telemàtic o audiovisual.

El jurat està format per representants institucionals i d’altres sectors com la cultura, el comerç, el medi ambient, el món escolar, etc.

Podeu consultar les bases completes de la convocatòria i omplir la butlleta per entregar les vostres candidatures en el pdf adjunt.

El lliurament dels premis es farà durant el mes de desembre.