Obres de millora de l'accessibilitat a l'Avinguda Coll del Portell

29/07/2021 - 13:16

L'actuació s'iniciarà el 4 d'agost i consistirà en ampliar la vorera, tot dotant-la de la continuïtat necessària per al pas dels vianants i fent-la accessible per persones amb mobilitat reduïda.

L'actuació s'iniciarà el 4 d'agost i consistirà en ampliar la vorera, tot dotant-la de la continuïtat necessària per al pas dels vianants i fent-la accessible per persones amb mobilitat reduïda. La previsió és que les obres finalitzin el 3 de setembre.

Per millorar les condicions dels vianants en el tram de l’Avinguda Coll del Portell entre els números 64 i 68, s’ampliarà la vorera, tot dotant-la de la continuïtat necessària per al pas dels vianants i fent-la accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Per a facilitar el pas segur dels vianants, s’haurà de prescindir d’un tram d’estacionament d’uns 45 metres de longitud.

Aquest tram de l’Avinguda Coll del Portell es caracteritza per tenir una de les seves voreres que no és accessible, a la banda de muntanya. Aquesta configuració de la vorera impedeix que hi transitin vianants i genera situacions de perill. Les obres tenen l’objectiu de posar fi a aquesta situació d’inseguretat.