Proposa candidatures per als Premis Vila de Gràcia 2022!

13/02/2023 - 16:00

El termini de presentació estarà obert entre el 13 de febrer i el 6 de març

El termini de presentació estarà obert entre el 13 de febrer i el 6 de març

Ja està obert el període per presentar candidatures als Premis Vila de Gràcia 2022. El Districte de Gràcia convoca cada any aquests guardons per reconèixer les persones i entitats que han contribuït de manera especial a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania del territori, en diferents àmbits i categories.

El termini de presentació de candidatures estarà obert entre el 13 de febrer i el 6 de març. Les propostes es poden presentar a través d’un formulari digital. La cerimònia dels premis tindrà lloc el 27 d’abril.

Les categories són les següents:

  • Premi d’honor individual, a alguna persona del districte que s’hagi distingit per la seva aportació especial de caire cultural, social, cívic, científic o tècnic.
  • Premi d’honor col·lectiu, per a entitats, grups, associacions, empreses, etcètera, del districte que s’hagin distingit per la seva aportació especial de caire cultural, social, cívic, científic o tècnic.
  • Premi a la defensa del medi ambient, per a la millor acció en defensa de la sostenibilitat i el medi ambient al territori del districte.
  • Premi a la iniciativa pedagògica, d’educació reglada o no reglada, que hagi estat desenvolupada per algun centre escolar, entitat, col·lectiu o persona del districte.
  • Premi a la defensa dels valors cívics, de l’entorn ciutadà i dels drets civils.
  • Premi a l’establiment o projecte comercial que s’hagi distingit per la seva acció modernitzadora i l’adaptació als nous temps, mantenint, alhora, l’esperit del comerç tradicional del barri.
  • Premi a la defensa del català i les llibertats de Catalunya.
  • Premi a la recerca o divulgació històrica que contribueixi a la recuperació de la memòria col·lectiva dels territoris que componen l’actual districte de Gràcia. En el cas que el premi correspongui a un treball de recerca, el Districte de Gràcia se’n reserva el dret de publicació.
  • Premi a la comunicació per a les persones, projectes o mitjans que s’hagin distingit per la seva tasca de difusió de la vida i activitats del districte de Gràcia, en qualsevol suport escrit, telemàtic o audiovisual.