Sessió informativa millores de la mobilitat entorns Park Güell

05/02/2019 - 11:42

Sessió informativa adreçada al veïnat de la Salut per explicar l'impuls de millores de la mobilitat als entorns del Park Güell. Dimecres 13 de febrer, 18,30 h Sala actes de l'Hospital Esperança.

Sessió informativa adreçada al veïnat de la Salut per explicar l'impuls de millores de la mobilitat als entorns del Park Güell. Dimecres 13 de febrer, 18,30 h Sala actes de l' Hospital de l'Esperança.

El Districte ha convocat per al  dimecres 13 de febrer una sessió informativa adreçada als veïns i veïnes de la Salut, on s’explicaran les millores que es volen impulsar per millorar la mobilitat del veïnat del barri de la Salut en els entorns del Park Güell. La sessió tindrà lloc a les 18,30 h a la Sala d’actes de l’Hospital de l’Esperança (passatge Sant Josep de la Muntanya,12 )

Aquestes propostes s’emmarquen en el Pla estratègic del Park Güell amb l’objectiu de minorar els impactes negatius de la massificació i fomentar l’ús comunitari del Park. Des de la tardor de l’any passat s’ha treballat diferents propostes amb el Grup de treball de mobilitat, que ara es presentaran amb una sessió oberta a tot el veïnat.

El Pla executiu del Park Güell 2018-2022 està format concretament per 179 actuacions i mesures que persegueixen diferents fites. A més de reduir l’impacte de la massificació i fomentar l’ús comunitari dels espais, es treballarà per millorar la mobilitat de l’entorn i es potenciarà un nou model de gestió. Durant els cinc anys que es preveu que duri el desplegament de les diferents actuacions, s’hi destinaran 24,9 milions d’euros