Suport al petit comerç de Gràcia

27/05/2020 - 15:24

El districte engega una campanya de suport al comerç de proximitat de Gràcia a través de les seves xarxes socials.

El districte engega una campanya de suport al comerç de proximitat de Gràcia a través de les seves xarxes socials.

El petit comerç ha estat un dels sectors més afectats per la crisi provocada durant l’estat d’alarma per la covid-19. Des de l’inici del confinament, el districte ha estat en contacte amb les diferents associacions i entitats de comerciants per conèixer de primera mà les seves diferents preocupacions i necessitats així com per informar-los dels diferents ajuts i mesures adoptades tant a nivell de la ciutat de Barcelona com de la resta d’administracions públiques.

Ara, des del districte s’engega una campanya a través de les xarxes socials per conscienciar la ciutadania de la importància de comprar als comerços de barri per mantenir viu i actiu el teixit comercial gracienc:

  • Comprar al comerç de Gràcia és sinònim de seguretat
  • El petit comerç necessita els seus veïns i veïnes
  • Els nostres barris necessiten el comerç de proximitat
  • Les nostres associacions de comerciants vetllen dia a dia per aquest comerç i també pel benestar de la nostra ciutadania.

Altres campanyes

A Gràcia s’han posat en marxa altres campanyes de suport al petit comerç. Una d’elles és la que ha impulsat el diari digital Tot Gràcia amb el lema #TotGràciaCompraAGràcia!.

La campanya té com a objectiu la dinamització i el suport al comerç local i de proximitat de Gràcia i amb aquest objectiu han distribuït cartells i han animat els comerciants a fer-se fotografies i distribuir-les a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #TotGràciaCompraAGràcia! .