Torna el Nadalàctic, la fira del joc i la creativitat

17/12/2018 - 14:44

Nadal. Del 27 al 31 de desembre arriba el Nadalàctic a la Plaça del Sol de Gràcia amb jocs, tallers i activitats per infants i joves. Acosteu-vos-hi!

La fira estarà a la Plaça del Sol del 27 al 31 de desembre. Hi haurà tallers creatius, espais de jocs, animació infantil i més de 31 activitats diferents dirigides a infants de totes les edats.

Per tercer any consecutiu, arriba el Nadalàctic, la Fira de Nadal de Gràcia del Joc i la Creativitat destinada a l’oci familiar i dirigida principalment a nens i nenes fins a 16 anys. La trobareu a la Plaça del Sol de la Vila de Gràcia  entre el 27 i 31 de desembre.

La Fira comptarà amb diferents espais: el racó de la petita infància, el quiosc de jocs, el racó dels desitjos…. El Nadalàctic oferirà un ventall de més de 30 activitats diferents dividides per edats: jocs de taula, conta-contes, retallables, futbol-pong, scalextric, pinta-cares, escacs, arbre dels desitjos, jocs de fusta gegants, taller de maquillatge i de perruqueria, i moltes altres sorpreses més.

La proposta es troba emmarcada dins el Pla de Places de l’Ajuntament de Gràcia, i dona continuïtat a les activitats fetes fins ara: el quiosc de jocs, els tallers creatius i lúdics realitzats durant la primavera i l’estiu, i la celebració del Dia Internacional del Joc a la plaça de la Vila de Gràcia.

Els assistents a la Fira, poden participar dels sortejos de regals que han donat botigues i establiments graciencs i que es realitzarà el 31 de desembre a les 12 h amb més de 20 regals per a totes les edats. La Fira funcionarà del 27 al 31 desembre de 10 a 14 hores i tardes de 16 a 20 h. El 31 només es faran les activitats al matí.

A la fira hi haurà un punt d’informació on consultar tot sobre la fira i les activitats. Veniu en família i gaudeiu del joc i la creativitat!.