Traductor de google :

L'Orquestra Simfònica de Ràdio Viena, sota la direcció de Marin Alsop, interpretarà el concert per a violoncel de Shumann amb el violoncel·lista Kian Soltani i la Simfonia núm. 7 de Dvořák el 18 de març de 2022 dins el cicle BCNClàssics al Palau de la Música. Un concert per emmarcar.

PROGRAMA

H. Eisendle: obra d’encàrrec de l’orquestra per a aquesta gira

R. Schumann: Concert per a violoncel en La menor, op.129

A. Dvórak: Simfonia núm. 7

Marin Alsop va ser nombrada directora principal de l’Orquestra Simfònica de la Ràdio Viena a la temporada 20/21, coincidint amb el seu nomenament amb el 50è aniversari de l’Orquestra.

Sense cap dubte, la veu inspiradora i poderosa d’aquesta gran directora, és reconeguda a l’escena musical internacional i porta per tot el món la seva creença de que “la música té el poder de canviar vides”.

Cal recordar que és la única directora que va rebre la beca MacArthur Feloowship i, que al setembre de 2013, va fer historia com la primera directora femenina de Last Night of the Proms de la BBC. A més, el 1989, va ser guardonada al Concurs Internacional de Direcció Leopold Stokowski i aquell mateix any, va ser la primera dona a rebre el Premi de Direcció Koussevitzky del Tanglewood Music Center, on va ser alumna de Leonard Bernstein.

En aquest concert, també es presenta el violoncel·lista Kian Soltani, un dels més destacats de la seva generació. Soltani ha debutat amb les principals orquestres de tot el món i les seves interpretacions es caracteritzen per una profunditat d’expressió i domini tècnic, juntament amb una presència carismàtica a l’escenari i la capacitat de crear un sentiment emocional immediat en connexió amb la seva audiència.

INTÈRPRETS

Marin Alsop direcció

Kian Soltani violoncel

Orquestra Simfònica de Radio Viena

Horarios

Palau de la Música Catalana

Dirección:
C Palau de la Música, 2
Districto:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Ciudad:
Barcelona