Traductor de google :

En aquesta exposició, Txemy trenca essencialment amb els seus llenguatges habituals i codis heretats, i explora una perspectiva fonamentalment inèdita en la seva trajectòria, a partir d’una ruptura íntima i personal de la relació amb si mateix i l’obra.

Incert Equilibri neix del compromís amb la recerca d’un equilibri personal i absolut, en què aborda la pròpia identitat, el moment històric i les seves relacions amb l’entorn. Des de la ideació fins a l’acció, des de la teoria fins al moment d’impregnar el llenç, l’artista qüestiona conceptes d’identificació, paternitat, pertinença, raça, ecologia, i tot partint de —i mantenint— la recerca de l’equilibri.

En col·laboració amb la dissenyadora de producte Itziar Luna i el compositor Perdi Rominger, aquest projecte utilitza canals diferents per dur l’espectador a un viatge intern i universal de manera simultània, a través de sons, experiències amb l’espai i els objectes exposats, la pintura i, sobretot, el paper.

L’artista reconsidera l’objecte pictòric en un intent d’enaltir el valor del paper i reconfigurar codis construïts de jerarquia en relació amb el marc que conté l’obra. El paper com a origen de tot i la pintura com a nexe d’unió entre tots els elements de l’exposició.

Txemy s’allibera de parets i regles, en un viatge que es manifesta en abstracció i notes figuratives, en un exercici d’eliminar allò superflu i tot condicionant de la noció més pura del jo (del nosaltres). Sense marcs, sense gènere, sense expectatives, deixant que el color parli i la música acompanyi.

Horarios

Casa Vicens

Dirección:
C Carolines, 18*24
Districto:
Gràcia
Barrio:
la Vila de Gràcia
Ciudad:
Barcelona