Commemoració de la Diada amb lectura de poemes per la llibertat i concert

dj., 08/30/2018 - 11:01

Diada. El Districte de l'Eixample organitza un acte de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya el proper divendres 7 de setembre, a partir de les 19 h al pati del Centre Cívic La Casa Elizalde.

El Districte de l'Eixample organitza un acte de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya el proper divendres 7 de setembre, a partir de les 19 h al pati del Centre Cívic La Casa Elizalde. L'acte començarà amb una lectura de poemes per la llibertat i finalitzarà amb un concert de música tradicional catalana del grup De Soca-rel.

L’acte serà presentat per l’actriu catalana de cinema, teatre i sèries de televisió Alícia González Laá. Les rapsodes i poetesses que llegiran poemes per la llibertat seran Rosa Arrazola, Agnès Agboton i Montse Gort.

Conferència al Saló de Cent

Amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, el 6 de setembre també tindrà lloc al Saló de Cent una conferència a càrrec del doctor Martín Rodrigo y Alharilla, historiador i professor d’història contemporània de la Universitat Pompeu Fabra amb el títol “La dimensió colonial de la Barcelona contemporània”.