Desmantellem conjuntament amb Mossos d’Esquadra quatre punts de venda de drogues a l’Eixample i a Sants.

Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra desmantellen quatre punts de venda de drogues.

L'operatiu conjunt es tanca amb cinc persones detingudes en l’entrada a dos habitatges i dos locals que es feien servir com a punts de distribució.

Agents de la Unitat d’Investigació i territorials de la Guàrdia Urbana, conjuntament amb Mossos d’Esquadra, han intervingut a primera hora del matí en dos locals i dos habitatges situats als barris de l’Eixample Esquerre i Poble Sec que servien com a punts de venda de droga. L’operatiu, ordenat pel Jutjat d’Instrucció número 28, s’ha tancat amb cinc persones detingudes per un presumpte delicte contra la salut pública, a més d’una persona detinguda per tenir una ordre de cerca i una altra per un presumpte delicte de robatori amb força. Els dos habitatges, situats al barri de Sant Antoni, i els dos locals del Poble Sec, han estat posats a disposició dels seus propietaris en finalitzar l’actuació policial.
A més, en la intervenció s’ha requisat diferents quantitats de substàncies estupefaents preparades en petites dosis per a la seva venda així com 600 euros en efectiu. Durant l’operatiu els agents també han recuperat un rellotge valorat en 30.000 euros.