Detingudes quatre persones en una perruqueria del Poble-Sec que emmagatzemava productes robats

Seguretat. En l'operatiu es van intervenir 831 articles de roba valorats en més de 30.000 euros

Aquesta operació és el resultat d’una investigació iniciada el passat mes d’abril després d’assabentar-se que en aquest local es podria estar exercint tràfic de substàncies estupefaents.

Agents de la Guàrdia Urbana de la Unitat Territorial de Sants-Montjuïc van detenir ahir  4 persones per un presumpte delicte de receptació en una perruqueria ubicada en el barri del Poble-Sec.

Aquesta operació és el resultat d’una investigació iniciada el passat mes d’abril després d’assabentar-se que en aquest local es podria estar exercint tràfic de substàncies estupefaents.

Fruit de la investigació es va poder comprovar com la majoria de persones que accedien al local no feien ús del servei de perruqueria, sinó que entraven en una habitació situada al fons de l’establiment mentre que a l’exterior dues persones vigilaven de manera constant.

Els agents van identificar a sis persones quan sortien del local i van poder comprovar que totes elles desprenien una forta olor d’haixix i marihuana. A més una d’elles portava una motxilla buida folrada amb paper d’alumini en el seu interior, mètode característic per inhibir les alarmes dels articles de venda als comerços.

Finalment els agents van tornar a comprovar ahir el continuat trànsit de persones que accedien a la perruqueria amb motxilles plenes i que estaven buides un cop sortien

Davant la sospita que aquestes motxilles podrien presentar les mateixes característiques que les dels individus identificats anteriorment, els agents de la Guàrdia Urbana van entrar al local per fer comprovacions.

Una vegada dins de l’establiment van demanar al propietari que els obrís l’habitació on havien vist entrar als individus identificats. En aquesta estança van observar un gran volum de peces de roba sense utilitzar de diverses marques, amb la seva corresponent etiqueta, i bona part d’elles encara amb el sistema d’alarma.

Davant aquests fets, i de la impossibilitat dels responsables del local de proporcionar cap tipus de document que acredités la seva procedència o destí, els agents van detenir  persones per un presumpte delicte de receptació. A més durant l’escorcoll dels detinguts una de les persones duia set embolcalls de substància estupefaent (presumptament cocaïna) , 30 comprimits de potenciador sexual i 575 euros en efectiu. Per aquest motiu resta com a investigat per un presumpte delicte contra la salut pública.

Per tal d’assegurar-se que no hi havia més substàncies estupefaents amagades, els agents van avisar la Unitat Canina, la qual va realitzar una inspecció en profunditat, sense que aparegués cap altra mena de substància.

Finalment, després del comptatge, es van intervenir 831 articles de roba provinents de diferents comerços i marques, valorats en 30.099 euros.