Detingut un traficant de drogues que venia haixix a menors d’edat al districte de Nou Barris, a Barcelona

Seguretat. La col·laboració ciutadana ha estat determinant per identificar aturar l’activitat delictiva que es cometia des del pis investigat

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han dut a terme aquest matí un dispositiu per desmantellar un punt de venda de drogues a menors

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Nou Barris conjuntament amb efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona han detingut un home de 49 anys  i nacionalitat espanyola com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues. L’home distribuïa haixix i altres drogues a tota mena de persones, entre les quals hi havia menors d’edat des d’un pis, ubicat al carrer Pou.
La detenció ha estat possible a partir del treball realitzat per agents de proximitat dels dos cossos policials que juntament amb la col·laboració ciutadana van detectar aquest pis des d’on s’estava distribuint drogues principalment a menors d’edat. .
Amb l’objectiu d’evitar que continués aquesta activitat delictiva, els agents van realitzar dispositius de vigilància pels voltants del domicili i van identificar diverses persones que acabaven de comprar haixix, algunes de les quals eren menors d’edat.
Davant d’aquests fets i davant el risc en què es trobaven els menors, els mossos van sol·licitar una entrada i escorcoll a l’immoble investigat que el jutge va autoritzar i que s’ha realitzat aquest matí.
A l’interior de l’immoble s’han localitzat substàncies estupefaents, entre haixix, cocaïna i èxtasi, balances de precisió, al voltant de 1.000 euros, un patinet elèctric i una llista manuscrita on estaven recollides totes les vendes i la recaptació.
El detingut passarà a disposició judicial durant les pròximes hores.