×

Error message

Notice: Undefined index: imgsbodypost in bcn_news_page() (line 80 of /var/www/apps/app0396/www/guardiaurbana/sites/all/modules/custom/bcn_news/bcn_news.detail.inc).

La Guàrdia Urbana deté dues persones quan fugien en moto amb la caixa forta d'un comerç de l'Eixample

Seguretat. La detenció es va produir després que els autors s'accidentessin en intentar fugir amb el botí

  • La caixa forta va ser retornada al seu propietari amb els 1.900 euros que contenia

Agents de la Guàrdia Urbana de la Unitat Nocturna Operativa de l’Eixample van observar dijous passat com una moto, ocupada per dues persones, circulava per la vorera del carrer de Mallorca carregada amb un objecte molt voluminós.

En assabentar-se de la presència policial, el conductor i passatger de la moto es van donar a la fuga a gran velocitat, circulant de forma temerària per voreres i carrers contra direcció, fins que van caure en col•lidir contra una paperera, moment en què els agents els van poder detenir.

Es aleshores quan la patrulla va poder comprovar que l’objecte voluminós que transportaven era la caixa forta d’un comerç situat en el carrer de Casanova que havien robat feia poca estona i que contenia 1.900 euros. També es va comprovar que la motocicleta que conduïen també estava reclamada per robatori. Als detinguts se’ls va intervenir una motxilla amb les eines utilitzades per perpetrar el robatori amb força en el comerç.

Els agents del cos de policia barceloní van procedir a la detenció dels dos individus per un presumpte delicte de robatori amb força i de robatori i furt d’ús de vehicle de motor. Durant la identificació, els agents van comprovar com un d’ells també tenia vigents quatre ordres de detenció i de personació judicial.

La Guàrdia Urbana va retornar la caixa forta al cap de seguretat del comerç.