Més proximitat amb els 139 agents nous de la Guàrdia Urbana

Guàrdia Urbana. La 91a promoció s’incorpora al cos per millorar l’atenció a la ciutadania i el servei públic a peu de carrer.

La 91a promoció d’agents nous de la Guàrdia Urbana de Barcelona s’integra al cos per millorar l’atenció a la ciutadania i enfortir la presència als barris de la ciutat.

VIDEO: Ada Colau: “Aquesta és també la promoció més gran a la qual he pogut donar la benvinguda, com a alcaldessa. Durant el mandat passat hem convocat sis-centes places noves d’agents de la Guàrdia Urbana, mai se n’havien fet tantes.”

La nova promoció de 139 agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona reforçarà la proximitat i el servei al veïnat de les diferents unitats territorials. Entre les noves incorporacions hi ha 30 dones, el 21%, i la mitjana d’edat és de 32 anys. Aquesta promoció amplia i rejoveneix la plantilla actual, de 2.763 policies, i forma part de l’oferta pública del Pla de recursos humans 2016-2019.

Els efectius nous van aprovar les proves d’accés el juny de l’any passat i començaran un període de pràctiques d’un any a les diferents comissaries del cos de policia. Un cop superin l’any de servei, s’incorporaran com a funcionaris de carrera de la Guàrdia Urbana.

A partir del 2020 s’incorporaran al cos els 233 agents que han fet les proves d’accés aquest mes de juny i que començaran la formació al novembre.