La Guàrdia Urbana deté dues persones per robatori amb força a un domicili pel mètode de l'escalada

Seguretat. Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona van detenir dos individus per un presumpte delicte de robatori amb força a l'interior d'un habitatge pel mètode de escalada per la façana.

– Un ciutadà anava informant a la sala del 092 de tots els moviment que feien els lladres, fins a l’arribada de les patrulles.

– La ràpida actuació dels agents va ser clau per enxampar els lladres in-fraganti.

Els fets van succeir cap a les nou del matí, al barri d’Horta del districte d’Horta-Guinardó. La Sala Conjunta de Comandament (SCC) va rebre una trucada d’un ciutadà manifestant que una persona estava escalant la façana d’un edifici amb la intenció d’accedir a un domicili i que una altra persona feia de vigia a la cantonada del carrer.


La SCC va estar rebent contínuament informació, per part del ciutadà, dels moviments dels presumptes lladres fins l’arribada de les patrulles de la Guàrdia Urbana.

Personats els agents al lloc, van procedir a la identificació i detenció de la persona que es trobava al carrer vigilant, el qual va ratificar als agents que es trobava fent de vigilant.

Un cop dins de l’edifici, i acompanyats d’un veí, van sorprendre in-fraganti el lladre que sortia del pis de la propietat d’aquest senyor, procedint a la seva immediata detenció.

La patrulla va fer una inspecció de tot l’edifici i van poder constatar que el lladre havia accedit a un altre pis que el van trobar tot regirat.