Els equips forestals de la Guàrdia Urbana i Bombers de Barcelona rescaten un jove extraviat al Parc de Collserola

Seguretat. Un jove de 18 anys va ser rescatat la tarda del dimarts al Parc de Collserola.

En el rescat van participar dos equips de Guàrdia Urbana, dos equips de Bombers de Barcelona i la ambulància de Bombers de Barcelona.

El passat dimarts 8 de setembre, a les 18:20 hores, la
Guàrdia Urbana i
Bombers de Barcelona van rescatar un jove de 18 anys, Jaume B. D, que es trobava en un punt sense especificar del Parc de Collserola i que manifestava que s’havia fet mal en una cama, després que ell mateix truqués al
Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència, 112.


Dos motos trialeres de la Guàrdia Urbana i dos equips de rescat de Bombers de Barcelona es van posar en marxa per pentinar la zona d’afectació, i finalment, a les 19 hores, el jove va ser localitzat en el Camí de Vallvidrera a Sant Pere Màrtir (terme municipal d’Esplugues de Llobregat) gràcies també a la col·laboració d’una ciutadana que el va ajudar a sortir de la zona boscosa per situar-lo en un lloc més visible. L’ambulància de Bombers el va traslladar posteriorment a l’hospital on va ser atès de les ferides lleus ocasionades.


La Guàrdia Urbana disposa d’un servei específic a la zona forestal dels tres districtes que tenen dintre del seu territori el parc de Collserola (Sarrià-Sant Gervasi, Horta-Guinardó i Nou Barris), que disposen de material específic per les condicions del territori (motos de trialeres, cotxes 4 per 4), així com un coneixement exhaustiu del territori.