La Guàrdia Urbana de Barcelona deté una persona per cremar contenidors

Seguretat. Una patrulla de la Guàrdia Urbana va detenir ahir a la tarda un home de 35 anys per cremar nou contenidors als districtes de Sant Martí i l'Eixample i que també respon a la descripció d'una persona que va cremar 16 contenidors el passat 10 d'octubre.

Ahir dimarts, 26 d’octubre, a la tarda, una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir un home de 35 anys com a autor de diferents incendis de contenidors als districtes de l’Eixample i Sant Martí.

Una parella del cos de policia barceloní va ser requerida al carrer València amb Padilla per un contenidor que estava cremant. Un cop sufocat l’incendi, van rebre l’avís que per la zona s’estaven produint diferents incendis de la mateixa tipologia. En total es va tenir coneixement de la crema de nou contenidors.

– Un contenidor ubicat al carrer de Mallorca amb la plaça Doctor Serrat

– Un contenidor ubicat al carrer de la Independència, 276.

– Dos contenidors ubicats al carrer de València, 546.

– Un contenidor ubicat al carrer de València, 487.

– Un contenidor ubicat al carrer de Provença amb Sardenya.

– Un contenidor ubicat al carrer de Mallorca amb Sicília.

– Un contenidor ubicat al carrer del Consell de Cent amb Nàpols.

– Un contenidor ubicat al carrer de Padilla amb la Gran Via de les Corts Catalanes.

Els agents van poder accedir a les imatges d’una càmera de seguretat que es trobava just davant d’un dels contenidors incendiats on es podia veure com un individu introduïa gairebé la totalitat del seu cos en el contenidor, i que un cop marxava el contenidor va començar a cremar.

Gràcies a aquestes imatges es va poder obtenir una descripció molt exacte del sospitós, que va ser localitzat poc després al carrer del Consell de Cent entre els carrers de Cartagena i Dos de Maig. Els agents van procedir a la seva detenció pel delicte de danys i, a l’escorcoll de l’individu, van poder comprovar que portava un esprai d’aerosol, espelmes i un encenedor.

Es dóna la casualitat que l’individu detingut respon a la descripció que té la Guàrdia Urbana d’una persona que va cremar 16 contenidors el passat 10 d’octubre a la mateixa zona.