L'alcaldessa agraeix la tasca de la Guàrdia Urbana a les Festes de Gràcia

Convivència. La implicació de tots els serveis ha estat fonamental per aconseguir unes festes més cíviques i tranquil·les.

Ada Colau s'ha personat a les dependències de la Unitat Territorial de Gràcia per traslladar personalment el seu agraïment als agents.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha visitat avui al migdia la Unitat Territorial de Gràcia de la Guàrdia Urbana, on ha celebrat una trobada amb els agents que han estat treballant, de forma coordinada amb els Mossos d’Esquadra, en el dispositiu de seguretat de la Festa Major de Gràcia, que ahir va cloure set dies de festa.

Colau ha volgut traslladar personalment el seu agraïment als agents per la feina “importantíssima” que realitza la Guàrdia Urbana, en què Gràcia “es converteix en un dels llocs més concorreguts de Catalunya, amb milers de visitants que venen a gaudir d’una festa emblemàtica de la ciutat”, i que s’han desenvolupat de forma “cívica i tranquil·la”.

L’alcaldessa s’ha interessat pel desenvolupament de tot el dispositiu de la Guàrdia Urbana, i la coordinació amb d’altres serveis municipals, com els tècnics d’inspecció del districte, els serveis de neteja, els organitzadors, els serveis d’emergències mèdiques, Bombers de Barcelona, etc… que han actuat activament per a assegurar la convivència durant les festes, tant als carrers com a les places.

Ada Colau ha celebrat, també, la coordinació “eficaç i estreta” amb el cos de Mossos d’Esquadra en el marc del dispositiu conjunt que ha estat treballant aquests dies a Gràcia.