Tot a punt per a la XII Pedalada de BTT per Collserola

Esports. La Pedalada és una de les activitats més emblemàtiques dels actes patronals de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Aquest dimecres, 7 d’octubre, tindrà lloc la dotzena edició de la
Pedalada en BTT per Collserola “Memorial Ángel Abasolo”, una pedalada solidària, popular i no competitiva.

Solidària perquè en el moment del lliurament del dorsal cada participant haurà d’aportar, com a mínim, un aliment envasat de llarga durada en solidaritat amb el Banc dels Aliments. Així mateix, 1 euro de cadascuna de les inscripcions es destinarà a l’associació d’afectats per
l’anèmia de Fanconi.

Les inscripcions en línia i presencials ja s’han tancat, però hi haurà possibilitats d’inscriure-s’hi el mateix dia de la prova. No obstant això, la participació està limitada a 500 ciclistes i l’edat mínima dels participants és de 16 anys.

La sortida tindrà lloc a les 10.00 hores al Velòdrom d’Horta i es farà un recorregut que anirà principalment pel parc natural de Collserola. Cal tenir en compte que el parc és un espai protegit, de manera que s’ha de fer cas de les senyalitzacions, respectar altres usuaris, conreus, masies, fauna i flora, i no llençar-hi brossa.

A les 13.30 hores tindrà lloc un homenatge a Celestino Prieto en reconeixement de la seva trajectòria esportiva. Tot seguit, a les 13.35 hores, tindrà lloc el lliurament de trofeus especials i el sorteig d’obsequis i bicicletes.

La XII Pedalada en BTT per Collserola és una de les activitats principals dels actes patronals de la
Guàrdia Urbana de Barcelona.