La Guàrdia Urbana deté dues persones per clonar targetes en un caixer automàtic de Sant Martí

Prevenció. Tres agents del cos de policia barceloní que estaven fora de servei van detenir, diumenge al vespre, a dos homes per intentar instal·lar un mecanisme de clonació de targetes en un caixer automàtic de Sant Martí

El passat diumenge, 1 de novembre, a les 21:00 hores, tres agents de la
Guàrdia Urbana que estaven fora de servei van detenir a dos homes per instal·lar un mecanisme per clonar targetes en un caixer automàtic del carrer Pujades, al districte de Sant Martí.

Els tres agents van observar com dos homes s’acostaven a un caixer automàtic i, després d’estar-se una estona sense realitzar cap operació, es van absentar del lloc per tornar posteriorment amb una bossa. Els agents van observar com els dos individus manipulaven el caixer i li van extreure dos objectes que van guardar a la bossa de plàstic.

Va ser aleshores quan els tres agents es van acostar als dos homes i, després d’identificar-se mitjançant les seves credencials, van sol·licitar als dos individus que mostressin el que portaven dins la bossa. Els membres de la Guàrdia Urbana van comprovar que a l’interior hi havia un dispositiu de clonació de targetes que consistia en una micro càmera de gravació de vídeo camuflada a l’interior d’un plàstic del mateix color que el caixer i d’un lector gravador de bandes magnètiques.

Davant d’aquests fets els agents van procedir a la detenció dels dos homes com a presumptes autors d’estafes bancàries per falsificar targetes, fabricació/tinença d’útils per falsificar-les, i d’apropiació indeguda.