La Guàrdia Urbana intervé gairebé 8.000 llaunes de beguda, destinada a la venda ambulant, durant la Festa Major de Sants

Salut. Es tracta d'un cop important contra les xarxes de venda ambulant, ja que enguany s'han decomissat set vegades més de les llaunes intervingudes l'any 2014 a la Festa Major de Sants.

En una sola nit es van intervenir 4.764 llaunes de cervesa.

La
Guàrdia Urbana de Barcelona ha intensificat la pressió policial sobre la venda ambulant de llaunes de begudes durant la Festa Major de Sants, ja que en molts casos aquestes llaunes no són aptes per al consum, perquè es guarden en llocs com papereres o clavegueres, és a dir, en condicions d’insalubritat.

Durant la nit de l’últim dissabte de les festes de Sants es van intervenir 4.764 llaunes de cervesa.

Els agents s’han centrat sobretot a intentar localitzar quins són els circuits de subministrament, venda, emmagatzematge i comercialització de les llaunes de cervesa que, majoritàriament, ciutadans d’origen pakistanès acaben venent al detall als diferents punts de celebració.

Totes les llaunes intervingudes van quedar immobilitzades i precintades; posteriorment, destruïdes de forma controlada en els punts verds de la ciutat.