XIV Concurs de Tir en commemoració del patró de la Guàrdia Urbana de Barcelona

Events. Han participat uns 60 tiradors entre Policies Locals, Mossos d'Esquadra i membres dels Cossos de Seguretatde l'Estat.

L'equip que representa al Club Esportiu de la Guàrdia Urbana va obtenir un meritori 2n lloc.

Amb motiu de la commemoració de Sant Rafael, patró de la
Guàrdia Urbana de Barcelona, el passat 29 d’octubre d’enguany va tenir lloc el XIV concurs de tir a les instal·lacions del Club de Tir Olímpic de Montjuïc.

El concurs ha estat organitzat per la secció de tir del Club Esportiu de la Guàrdia Urbana (ceGUB), i ha comptat amb la participació de 60 tiradors entre Policies Locals, Mossos d’Esquadra, Cossos de Seguretat de l’Estat i l’Exèrcit.

El cap de la Guàrdia Urbana, sr. Evelio Vázquez, juntament amb els intendents sr. Reyner i sr. Amposta i una representació dels Mossos d’Esquadra a càrrec del Comissari Sr. Joan Carles Molinero, de la Comandància de la Guardia Civil de Barcelona, Coronel Sr. Aledo Andreu i del Cos Nacional de Policia, Comissari Principal Sr. Jimenez Lacasta, han presidit el lliurament de premis als guanyadors de les diferents categories. També es van lliurar uns detalls de reconeixement al Tir Olímpic de Basrcelona i a l’Armeria Ravell, entitats col·laboradores que han fet possible la celebració del concurs.

L’equip que representava a la Guàrdia Urbana de Barcelona va obtenir un meritori segon lloc. El caporal Morilla, sisena posició en la clasificació general, va ser el millor classificat de la GUB.