Reconeixement a la vocació de servei dels agents de la Guàrdia Urbana

Guàrdia Urbana. Lliurament de medalles al mèrit i guardons a policies i a altres cossos de seguretat i entitats.

La Guàrdia Urbana ha lliurat 4 medalles d’argent al mèrit i 90 de bronze a agents del cos, i 4 plaques en reconeixement del servei i el compromís amb la ciutadania. També s’ha condecorat amb 32 medalles d’argent i plaques de reconeixement associacions, entitats, juristes i periodistes per la seva trajectòria i contribució a la ciutat.

En el marc de la segona diada de la Guàrdia Urbana ha tingut lloc el lliurament de les medalles al mèrit del cos. Enguany s’han entregat 134 guardons a agents de la Guàrdia Urbana i d’altres cossos policials, a entitats de la ciutat i a periodistes i juristes per condecorar la seva trajectòria i col·laboració amb el cos.

S’han entregat 4 medalles d’argent al mèrit i 90 medalles de bronze al mèrit a agents de la Guàrdia Urbana per la professionalitat i el compromís amb la ciutadania, i 4 plaques per reconèixer les tasques de les diferents unitats operatives i territorials del cos. També s’han entregat 4 guardons als agents amb més de 25 anys de servei i 145 obsequis als agents que es jubilen aquest any.

Per reconèixer el servei i la col·laboració amb la Guàrdia Urbana, s’han lliurat 32 medalles d’argent i plaques de reconeixement a membres d’altres cossos policials i a juristes, periodistes i entitats i associacions de la ciutat.

Si voleu conèixer millor la Guàrdia Urbana, visiteu el web barcelona.cat/guardiaurbana.