Serveis i ajuts a la ciutadania

Esports

L’Institut Barcelona Esports impulsa l’activitat esportiva amb ajuts, programes d’activitat física en horari escolar, el foment de la pràctica esportiva als espais públics, els equipaments esportius municipals o una oferta inclusiva per a les persones amb diversitat funcional, entre altres.

Equipaments municipals

117 instal·lacions esportives municipals, amb preus públics estàndards i tarificació especial o bonificacions en funció de l’edat, la situació familiar, i col·lectius específics (aturats, Targeta Rosa…).

Més informació

Tarifes amb descomptes

Ajuts campanya de vacances d'estiu “Campus Olímpia”

Descomptes en forma de beques (30%, 60% o 90% del cost total de l’activitat) atorgades en funció de l’indicador de renda de suficiència.

Més informació

Suport per a l’esport a persones amb diversitat funcional: “L’esport inclou”

Oferta inclusiva per a les persones amb diversitat funcional a la xarxa de centres esportius municipals: oferta escolar i de competició, esdeveniments esportius populars i serveis específics (auxiliar de vestidor, monitoratge específic…).

Més informació

Museu Olímpic i de l’Esport

El Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch és un equipament pioner a Europa, que mostra una perspectiva global de l’esport en totes les seves disciplines i modalitats en un espai interactiu que disposa d’una avançada tecnologia aplicada a tots els àmbits. També disposa d’un programa específic de visites escolars.

Més informació

Ajuts a l'esport extraescolar

Sistema d’ajuts per a la pràctica d’activitat física homologada fora de l’horari escolar, en funció del nivell de renda disponible per membre de la unitat familiar, fins a un màxim del 90% del preu de l’activitat.

Ves al tràmit

Programa d'activitat física en horari escolar

Propostes específiques que l’Ajuntament ofereix als centres educatius per al foment de la pràctica esportiva en horari escolar.

Més informació

Foment de la pràctica esportiva als espais públics

Circuits esportius per córrer i caminar; cicle de caminades urbanes “Barnatresc”; circuits esportius per a gent gran; programa “Activa’t als parcs”.

Més informació

Visites a l’Anella Olímpica

Visita gratuïta des de la Porta Antiga de Mataró a l’Esplanada de l’Anella Olímpica i l’Estadi.

Més informació