Serveis i ajuts a la ciutadania

Mobilitat

Els serveis de mobilitat són bàsics per garantir els milers de desplaçaments que es fan a diari a la ciutat: des de les línies de la xarxa de bus, fins la mobilitat escolar, la distribució de mercaderies o la mobilitat sostenible amb bicicleta o vehicle elèctric.

Entrada en funcionament línies Xarxa de Bus

Noves línies d’altes prestacions d’autobús (H4, V11 i V13). Agafar el bus és més senzill que mai, ja que els itineraris s’han dissenyat pensant en la comoditat i facilitat de lectura. La nova imatge i senyalització faciliten la comprensió i afavoreixen que els ciutadans estiguin informats sobre qualsevol aspecte que faci referència al servei.

Més informació

Distribució urbana de mercaderies

Nova app AreaDUM perquè els vehicles de distribució urbana de mercaderies puguin utilitzar les places DUM regulades. Podreu veure a més en tot moment quant temps disponible d’estacionament restant queda, el vostre historial i on es troba el vehicle.

app AreaDUM

 

Mobilitat escolar

Els camins escolars pretenen que els joves de la ciutat guanyin autonomia personal i qualitat de vida mentre van i vénen sols a l’escola, passegen pel parc, van al casal o a fer esport…, i alhora promouen un compromís de participació de la comunitat.

Més Informació

Mou-te amb bicicleta

Nou web Bicicleta, amb informació sobre normes de circulació, Bicing, serveis en funcionament, carrils bici i aparcaments i un apartat de foment, participació, educació i promoció de la bicicleta.

Més informació

Xarxa de Bicing elèctric complementària a la xarxa actual del Bicing, que amplia l’oferta de viatges llargs i ascendents. Aquesta xarxa es distribueix en 41 estacions en  aparcaments i cinc estacions en superfície.

Xarxa Bicing elèctric

 

Bonificacions vehicle elèctric

Punts de recàrrega gratuïts a l’espai públic de la ciutat i exempció de la quota d’estacionament a l’Àrea Verda i l’Àrea Blava mitjançant l’obtenció de la targeta de vehicle elèctric. A més, us podreu beneficiar de la bonificació del 75% en l’impost sobre els vehicles de tracció mecànica.

Ves al tràmit