Canals d'atenció

Notificació electrònica

Certificacions i reconeixements

El Col·legi de Gestors de Catalunya, en la celebració dels deu anys de la primera matriculació telemàtica de vehicles, ha atorgat un guardó a l'Institut Municipal d'Hisenda de Barcelona, en reconeixement a la tasca desenvolupada per implantar l'autoliquidació electrònica de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica, que després va possibilitar la matriculació telemàtica.


L’empresa SAP, en l’edició dels premis “Quality Awards 2015”, ha atorgat el premi de bronze en la categoria “Business Transformation” a l’Ajuntament de Barcelona, pel projecte de gestió integral de la recaptació dels impostos, taxes, preus públics i altres ingressos, tant en període voluntari com en període executiu, així com la de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica i la seva base de dades de vehicles.


La Fundació Socinfo en l'edició 2014 dels "Premis Societat de la Informació", ha atorgat el primer premi de la categoria "Solucions de Govern Electrònic a l'Ajuntament de Barcelona per la "Carpeta del Professional".

Es tracta del servei disponible al Portal de Tràmits de l'Ajuntament de Barcelona destinat als professionals que tramiten en nom de tercers (gestors i clients). Aquesta aplicació permet la gestió telemàtica d'un ampli ventall de tràmits vinculats a l'Institut Municipal d'Hisenda. La novetat d'aquesta carpeta és la representació, per via electrònica, de tercers de manera jurídicament vàlida.


L’Ajuntament de Barcelona ha rebut un premi pels serveis mòbils que ofereix als seus ciutadans. En concret, el consistori ha estat guardonat en la categoria "Innovación en la movilidad con tus clientes", per les seves aplicacions de trànsit, la bústia ciutadana i "Barcelona al Mòbil". El guardó ha estat lliurat a representants de l’Ajuntament de Barcelona en el marc del MóvilForumConference 2011, que s'ha celebrat a Valladolid, organitzat per Telefónica, i que ha comptat amb la presència de les empreses més destacades del sector. La ciutat competia amb 300 iniciatives més de serveis mòbils.


La carpeta de les empreses va obtenir al novembre de 2008 el premi a la millor iniciativa d’ús de la signatura electrònica en les relacions entre les administracions públiques i les empreses, atorgat per CATCert.


La carpeta del ciutadà va obtenir el 2005 el primer premi, en la categoria "sistemes que milloren la vida del ciutadà", atorgat per les empreses T-System i Expansión.


La carpeta del ciutadà va obtenir el 2004 el premi al millor projecte de modernització del servei públic que atorga la xarxa europea de ciutats Telecities, que treballa per al desenvolupament de la societat de la informació.

Data d'actualització: 16/04/2018