A causa de l'emergència sanitària mundial provocada per la COVID-19 i fins a noves indicacions queda tancada l'oficina d'atenció al públic de l'Institut Municipal d'Hisenda. Teniu a la vostra disposició aquesta web per fer consultes i tràmits.

En cas que necessiteu més informació, podeu trucar al telèfon gratuït 010 (931 537 010 si ho feu des de fora de l'àrea Metropolitana de Barcelona, tarifa ordinària).

Lamentem els inconvenients que aquest fet pugui ocasionar. Es tracta d'una situació temporal i excepcional que requereix la col·laboració de tota la ciutadania. 

Oficina tributària d'atenció i assessorament fiscal

Oficina tributària d’atenció i assessorament fiscal per a la ciutadania i les empreses

A l’Institut Municipal d’Hisenda posem a disposició de tota la ciutadania, empreses i entitats aquesta oficina per atendre els dubtes i les consultes relacionades amb les noves mesures fiscals, que afectin aquesta administració, marcades al decret llei 8/2020, amb motiu de l'emergència sanitària provocada per la Covid-19.

Podeu enviar les vostres consultes mitjançant aquest formulari. Us respondrem al més aviat possible en el correu electrònic que hàgiu indicat.

Pròximament també habilitarem un telèfon especial.