Exposició de fotografies preses a diferents ciutats del món que descobreixen les estructures artificials que organitzen els nostres moviments dins el paisatge urbà.

‘Afers Urbans’ és un projecte de recerca, documentació, i qüestionament dels codis gràfics presents en entorns urbans d’arreu, a partir de la descontextualització dels mateixos. Basant-se en una col·lecció de fotografies presses a diferents carrers de ciutats del món (2016-2020), l’artista mostra una sèrie de peces que descobreixen les estructures artificials que organitzen els nostres moviments dins el paisatge urbà. D’aquesta manera ens proposa observar el nostre entorn sota una mirada plàstica i un sentit crític.

Inspirat pel grafisme de l’espai públic i l’interès en el efímer de l’espai-temps, la seva carrera artística està centrada en projectes que experimenten conceptes arquitectònics mitjançant tècniques artístiques, explorant els límits més enllà dels dos camps. Les seves obres prenen forma d’instal·lacions, de sèries fotogràfiques, o d’intervencions a l’espai públic tot construint noves cartografies per interactuar amb les persones i l’entorn.

Horaris

Centre Cívic Guinardó - Sala d'Exposicions Jaume Valor

Adreça:
Rda Guinardó, 113*141
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
el Guinardó
Codi postal:
08041
Població:
Barcelona