La Fundació Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau és una fundació de caire científic que té per missió promoure la recerca bàsica, clínica, epidemiològica i de serveis sanitaris en el camp de les ciències de la salut i la biomedicina. El 2009, l'Institut de Recerca i d'altres nou entitats van crear l'Institut d'Investigació Biomèdica Sant Pau (IIB Sant Pau), amb l'objectiu de reforçar la recerca col·laborativa traslacional.
En aquest context, des de la Unitat de Cultura Científica (UCC+i) de l'Institut s'ha decidit impulsar la programació d'un cicle de seminaris/tallers en clau divulgativa, impartits per investigadors bàsics i clínics de l'IR. Es preveu que aquests seminaris/tallers siguin impartits per professionals investigadors bàsics i clínics assistencials en un llenguatge proper i entenedor per a la ciutadania, però alhora científicament rigorós.

José Luis Sanchez-Quesada, investigador i coordinador del Grup de Recerca en Bioquímica Cardiovascular de l'Institut de Recerca de l'Hospital de la santa Creu i Sant Pau - IIB Sant Pau

En els últims anys, l'elevada incidència de les malalties cardiovasculars en els paises desenvolupats, ha estès alguns conceptes entre la població que a vegades ha portat a una certa confusió.

Horaris

Centre Cívic Guinardó

Adreça:
Rda Guinardó, 113-141
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
El Guinardó
Codi postal:
08041
Població:
Barcelona