Per evitar la propagació de la covid-19, queda prohibit temporalment accedir als parcs i utilitzar els jocs infantils entre les 20.00 i les 7.00 h

Un parc on conviuen la rusticitat del bosc amb l’elegància d’un jardí d’arbustos retallats, amb l’aigua de protagonista.

Aquest parc és un espai on conviuen la rusticitat del bosc amb l’elegància d’un jardí d’arbustos retallats, on l’aigua té un gran protagonisme.

El parc del Guinardó té tres parts ben diferenciades: una d’urbana, que esdevé l’avantsala del gran espai que ocupa aquesta zona verda; una altra d’històrica i, dalt de tot, la frondositat de la vegetació forestal. Les seves terrasses enjardinades i les pinedes converteixen aquest lloc en un dels espais verds més refrescants i plàcids de la ciutat.

Com que el parc és força costerut i té una altitud considerable, hi ha moltes persones que s’hi apropen per fer esport i córrer una estona. I és que val la pena: a dalt de tot hi ha miradors des d’on es pot gaudir de les magnífiques vistes de Barcelona.

Titularitat:
Centre públic
Adreça:
Garriga i Roca, 1*13
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
el Guinardó
Població:
Barcelona