Comença el XXIV Cicle de Clàssica a Horta-Guinardó

26/09/2023 - 11:16

De l'1 d’octubre al 26 de novembre se celebrarà el XXIV cicle Clàssica a Horta-Guinardó.

Un any més, la música clàssica s’apropa a la ciutadania a través d’aquest cicle que arribarà a parcs, casals, biblioteques i centres cívics. Enguany, la temàtica del cicle gira al voltant de la relació entre la música i el moviment, de manera que serà una edició per conèixer melodies escrites per ser ballades en parella o en grup que han esdevingut obres d’una immensa bellesa i d’una gran popularitat. Es podran escoltar valsos, marxes, minuets, sardanes, boleros, tangos o ragtimes que formen part del repertori clàssic per excel·lència.

El concert inaugural se celebrarà el dissabte 1 d’octubre a les 12 h a la plaça de Salvador Allende, amb els grups En clave de son i Tonoficats. Una proposta innovadora que vincula el clàssic, el jazz i la gastronomia. Aquest concert donarà el tret de sortida a la vintena de concerts gratuïts que ompliran de música de cambra els diferents centres cívics, casals de barri, biblioteques, espais joves o espais a l’aire lliure aquesta tardor.

Podeu consultar tota la informació sobre la resta de concerts del cicle al llibret adjunt.

El Cicle és organitzat pel Districte d’Horta-Guinardó de l’Ajuntament de Barcelona amb la voluntat de fer arribar la música clàssica a tots els públics i a espais de proximitat. Podeu consultar la programació i reservar entrades a través del web del cicle.