Activitats de dinamització als patis oberts durant el segon trimestre

16/01/2020 - 12:42

Infància. Set centres educatius del districte ofereixen activitats dinamitzadores aquest segon trimestre

Els patis escolars de la ciutat s’obren com a espai d’ús públic per a famílies, infants i adolescents fora d’horari escolar i ofereixen diverses propostes de lleure educatiu. Set centres del districte d’Horta-Guinardó oferiran activitats dinamitzadores durant el segon trimestre del curs 2019-2020.

Jocs de tota mena, esports o activitats creatives són algunes de les propostes. Aquestes activitats són obertes i gratuïtes al barri. En el document adjunt les trobareu totes.

Durant el curs escolar, 10 centres educatius d’Horta-Guinardó obren els patis fora de l’horari lectiu per oferir una alternativa de lleure i esbarjo per als infants. Cadascun d’ells compta amb un servei de monitoratge que obre i tanca el recinte dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions i procura establir dinàmiques de relació entre els infants i joves.

Als patis escolars oberts es realitzen activitats de dinamització educativa de tipus esportiu, artístic i en família.

La iniciativa municipal Patis Escolars Oberts al Barri compta amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona i de diverses entitats educatives i socials de la ciutat.