Aquest juliol, tornen els 'contes a les places' d’Horta

23/06/2020 - 11:44

Infància. Enguany amb un sol escenari, al Centre Cívic Matas i Ramis

Com és habitual al mes de juliol el Centre Cívic Matas i Ramis i la Biblioteca Horta - Can Mariner ofereixen la possibilitat de passar una estona "de conte" tot escoltant diversos contacontes. Enguany, però, les mesures de prevenció han obligat a reconduir el cicle, que no sortirà a les places sinó que se celebrarà exclusivament a la sala d’actes i al pati del Centre Cívic Matas i Ramis.

El cicle Contes a les places torna per oferir un munt d’aventures a la mainada. Enguany, seran quatre sessions els dimecres de l’1 al 22 de juliol, sempre a les 19 h.

Es tracta d’una activitat gratuïta però enguany cal reservar la localitat prèviament a través del web del CC Matas i Ramis. A més, el públic es distribuirà per unitats familiars i cal respectar les mesures de seguretat sanitàries: ús de mascaretes i de gel hidroalcohòlic, manteniment de les distàncies de seguretat i no portar menjar.

Una platja de contes
Marina Gil
Dimecres 1 de juliol a les 19 h
Quan fa calor i arriba l’estiu, un munt de contes s’amaguen entre els granets de sorra de la platja… Han estat testimoni de banys i focs, d’ombres i pops. Voleu escoltar les històries que venen per fer-vos remullar amb els cants dels ocells de mar i aprendre els ritmes del sol?
Inscripcions per aquesta sessió a través d’aquest enllaç: https://bit.ly/2V6bsOa

Quan hi havia gegants
Mon Mas
Dimecres 8 de juliol a les 19 h
Conten i diuen, diuen i conten que de gegants n’hi havia de bons i de dolents. En Xucla-rius i en Sotraga-muntanyes… El Gegant de Tres Caps, el Fort Farell i i el Pare Janàs –que tenia set pams de boca i set pams de nas, i un ull com un sedàs—. Contes de l’època que, dels tigres i lleons, els gegants en feien carn de canelons.

Els contes del mar de la Capitana Sargantana
Cia. Patawa amb Esther Miñarro
Dimecres 15 de juliol a les 19 h
La capitana Sargantana viatja pels mars damunt del seu vaixell, l’Escopinya. Amb els seus viatges ha après un munt de contes i ha descobert moltes històries sobre fars, mariners, oceans i sirenes. Us apunteu a viatjar amb tots ells?

The Grimm Blues Brothers
Santi Rovira
Dimecres 22 de juliol a les 19 h
Què passaria si barregéssim els contes dels Germans Grimm amb la música dels Blues Brothers? Sessió de contes clàssics a ritme de rhythm & blues.