Ca n’Andalet s’erigeix com a centre de referència per a la formació i la recerca de feina a Horta-Guinardó

23/01/2020 - 11:36

Ocupació. L’edifici acull aquest servei amb el qual s’ajuda de manera activa a les persones usuàries en tots els passos que han de seguir per trobar feina

Ca n’Andalet s’ha consolidat com al centre referent d’Horta-Guinardó per a la recerca de feina. Es tracta d’un espai de Barcelona Activa que ofereix un servei de proximitat, sense cita prèvia i d’auto-ús, amb atenció individualitzada i activitats i dinàmiques grupals d’acompanyament a la recerca de feina. L’objectiu és fomentar l’autonomia de les persones en el seu procés de recerca de feina, facilitant-los, alhora, un servei personalitzat i adaptable a les seves necessitats.

Donada l’excepcionalitat de la situació actual, fins a nou avís, a l’Espai de recerca de feina s’atén només amb cita prèvia, que podeu demanar mitjançant el telèfon 933575252 o el correu electrònic canandalet@barcelonactiva.cat.

El servei s’adreça a totes aquelles persones compromeses amb la seva recerca de feina i amb interès en localitzar ofertes i preparar els processos de selecció per aconseguir trobar un lloc de feina o el canvi professional que desitgen. En concret, els àmbits en els que s’ofereix suport són:

Orientació:

  • UBICAT: Orientació professional i coneixement de l’entorn productiu.
  • PASSAREL·LES: Itineraris d’inserció sociolaboral per a persones amb especials dificultats per trobar feina.

Formació:

  • FOAP :Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries per a l’obtenció de Certificats de Professionalitat.

Recerca de feina i intermediació:

  • PROGRAMA BARCELONA TREBALL: Activitats de capacitació per a la recerca de feina i el desenvolupament de competències.
  • ESPAI DE RECERCA DE FEINA: Ofertes i assessorament en processos de selecció. Autoús i acompanyament individual i grupal.
  • 30 PLUS: Formació adaptada a la vacant i contracte de treball bonificat d’entre 6 i 9 mesos.

Informació de l’equipament:

Ca n’Andalet
Passatge Andalet, 11. 08032
933 575 252
formacio@barcelonactiva.cat
www.bcn.cat/treball