Campanya informativa al Carmel sobre el dia de recollida de mobles i trastos vells

04/12/2018 - 15:35

Neteja. A gairebé tot el barri, el dia assignat és el divendres

Aquesta setmana s’intensificarà la campanya informativa al barri del Carmel, per indicar quin és el dia que el veïnat ha de deixar els seus mobles i trastos vells al carrer per ser recollits.

A les bústies de tot el Carmel es repartiran díptics i imants, que indiquen quin és el dia que s’ha de baixar els mobles en aquell edifici.

A gairebé tot el barri, el dia assignat per baixar els mobles i trastos vells és el divendres. Hi ha, però, unes àrees determinades que ho han de fer els dijous: la zona del Parc del Carmel més propera a Can Baró i els edificis compresos entre els carrers de Mühlberg i Pasteur, així com a la rambla del Carmel entre la boca nord del túnel de la Rovira i el carrer Llobregós. Ho trobareu més detallat als mapes adjunts.

A més, cal tenir en compte:

  • Que aquest servei de recollida de mobles i trastos s’estén a la mateixa llar de les persones amb dificultats de mobilitat que no tinguin ningú que els pugui baixar els mobles.
  • Que també hi ha un servei de pagament de dilluns a divendres que s’encarrega de la recollida de mobles i trastos vells a domicili en menys de 36 hores. Aquest servei el poden utilitzar els particulars, els comerços, les oficines i els petits industrials.

A més, també es pot reutilitzar, intercanviar o vendre els mobles en botigues de segona mà.