Comencen les obres d’arranjament de l’espai de la Campa

05/04/2019 - 11:50

Urbanisme. Començaran el dilluns 1 d’abril i es preveu que acabin al setembre.

El dilluns 1 d’abril començaran les obres d’arranjament de l’espai conegut com ‘la Campa’, comprès entre l’avinguda de Martí-Codolar i els carrers de la Granja Vella i Coll i Alentorn. Es preveu que els treballs acabin al mes de setembre.

Aquestes obres són un dels projectes del Pla de barris de Sant Genís dels Agudells i la Teixonera i volen convertir la Campa en un parc urbà amb diversos usos esportius, de trobada i de referència del barri de la Teixonera i, també, de la resta de la ciutat. Per començar, el nou projecte inclourà millores als accessos, més amplis, còmodes i accessibles; la millora de l’espai verd amb vegetació autòctona típica del nostre entorn mediterrani i un drenatge superficial; una nova il·luminació més eficient i de baix consum; zones d’estada amb mobiliari nou (cadires, bancs i papereres), i punts d’aigua (dues fonts).

Els treballs consistiran bàsicament a arranjar aquest espai per tal de crear-hi zones d’estada, de fitnes i circuits de jocs saludables per a gent gran. L’actuació inclou la instal·lació de mobiliari urbà nou i d’enllumenat amb leds, la construcció d’una xarxa de drenatge i la plantació de vegetació amb el sistema de reg corresponent. També se’n millorarà el circuit d’atletisme existent i s’hi obrirà un nou accés des del carrer de la Granja Vella.

La nova Campa vol promoure l’oci saludable, especialment entre les persones grans i joves, impulsant les activitats esportives, però també d’oci i de trobada, per poder-hi passejar, xerrar, riure o, simplement, meditar.