Concurs per a l’elecció de la imatge gràfica del festival Empodera't

21/06/2021 - 08:55

Feminismes. S’hi pot participar fins al 5 de setembre i està dirigit a dones LTB, amb el desig de promoure i apoderar dones creadores i artistes de la comunicació visual

El projecte Empodera’t neix de la voluntat de visualitzar l’activitat de les dones en els circuits artístics de proximitat als barris on com a altres llocs de la societat hi sol predominar l’activitat masculina, cis i heteronormativa.

La no visibilitat de les capacitats artístiques i creatives de les dones és un tema als escenaris tant en la creació d’espectacles o companyies, com en les formacions musicals tant de petit com gran format. Donant suport especialment a les dones creadores dels col·lectius LTB. L’apoderament en l’escena és important per a donar veu a noves reivindicacions des d’una contribució feminista i inclusiva per a fer de l’escena un espai de lluita i reivindicació.

Per aquest motiu, el festival Empodera’t obre a partir del 20 de juny i fins al 5 de setembre un concurs per a escollir-ne la imatge gràfica. Està dirigit a dones LTB, i s’hi pot participar tant a títol individual com grupal.

Podeu consultar les bases del concurs.