El ‘Dissabtes al Districte – Festival H2O’ posa el punt final amb una actuació de cabaret

22/05/2019 - 11:38

Cultura. Se celebrarà el dissabte 25 de maig a les 18.45 h a la seu del Districte amb la companyia La Melancòmica

El dissabte 25 de maig a les 18.45 h se celebrarà a la seu del Districte d’Horta-Guinardó (Ronda Guinardó, 49) l’última actuació de ‘Dissabtes al Districte – Festival H2O’. El cabaret, de la mà de La Melancòmica, serà el protagonista de la vetllada.

Cireres & lentejuelas és el nom de l’obra d’aquest cabaret trilingüe per a totes les edats presentat per la companyia La Melancòmica. “Una història real basada en petites mentides” en què no hi falta ni la música, ni l’humor ni la crítica. La Melancòmica fa una crítica de la societat actual i el món on vivim a través de l’humor, la música i la història d’una aspirant a actriu que arriba a la gran ciutat amb tots els seus somnis dins d’una maleta. Una reflexió sobre què és la felicitat, des del punt de vista de la persona que hi ha darrere l’artista.

Les cireres recorden la dolçor de la fruita i escenes de la infància en què les cireres eren arracades perfectes, també el principi de l’estiu marcat per la calor, les festes i l’alegria. Mentre que les lentejuelas evoquen al glamour del xou retro: els mags de finals de segle passat, les disfresses de ballarina, els vestits de les vedettes i el cabaret en estat pur.

El Festival H2O compleix tres premisses: commemorar els 30 anys de la Casa de les Altures com a Seu del Districte d’Horta-Guinardó, obrir l’edifici a la ciutadania, que no sigui simplement un espai administratiu i apropar al públic tot el talent cultural que té el districte, que omple constantment els nostres centres cívics: el del Carmel, la Casa Groga, el Matas i Ramis, el del Guinardó, el de la Teixonera i l’Espai Jove Boca Nord.