Els horts urbans de Can Soler, a sorteig

09/10/2018 - 17:44

Ecologia. A partir del 16 d’octubre s’obre el termini per inscriure’s a poder optar a una de les 20 parcel·les

El dimarts 16 d’octubre s’obrirà el termini d’inscripció al sorteig per poder optar a utilitzar una de les 20 parcel·les dels horts urbans de Can Soler, al barri de Sant Genís dels Agudells. Per fer-ho, cal complir els requisits establerts.

El reglament de règim intern i de funcionament dels horts urbans es podrà consultar al tauler d’anuncis de la OAC del districte d’Horta-Guinardó (c. Lepant, 387) durant el període d’inscripció.

Aquestes són les condicions per accedir-hi:

  • Viure al Districte d’Horta-Guinardó.
  • Tenir 65 anys o més i estar jubilat/da.
  • Estar capacitat físicament per el treball agrícola.
  • Fer la sol·licitud dins del període especificat més avall.
  • No conviure al mateix domicili amb algú a qui ja s’hagi adjudicat una parcel·la.
  • No haver estat anteriorment adjudicatari/a d’una parcel·la del projecte Horts Urbans.

El termini d’inscripció anirà del 16 d’octubre al 14 de novembre, i es podrà fer en línia a través del portal de tràmits de l’Ajuntament de Barcelona o presencialment a qualsevol Oficina d’Atenció Ciutadana.

El sorteig es realitzarà el 16 de gener de 2019 a les 12 h a la sala d’actes de la seu del districte d’Horta Guinardó (Ronda del Guinardó, 49). Se sortejaran les 20 parcel·les pendents d’adjudicació i s’elaborarà una llista d’espera amb les persones no agraciades al sorteig. Les persones adjudicatàries podran accedir a l’ús de les parcel·les el dia 21 de febrer de 2019.

Podeu consultar el calendari del sorteig altres informacions al díptic adjunt. També trobareu més informació a barcelona.cat/ecologiaurbana.