En marxa la cerca de projectes amb retorn social per participar a l’espai de cotreball de la Clota

01/02/2019 - 10:03

Economia social i solidària. Dimecres 13 de febrer se'n farà una sessió informativa amb l'objectiu de posar-lo en marxa durant el primer semestre del 2019

Necessites un espai on desenvolupar el teu projecte? Vols conviure amb projectes emprenedors i innovadors com el teu, ampliant la teva xarxa de contactes i relacions? La Clota Cotreball t’està esperant!

Un dels punts destacats del Pla de Desenvolupament Econòmic d’Horta-Guinardó és la posada en marxa d’aquest nou espai municipal de cotreball de La Clota, de 362 m², que estarà ubicat a l’Avinguda de l’Estatut (al costat de la plaça de l’Estatut) i que obrirà les portes durant aquest primer semestre de 2019.

L’equipament comptarà amb espais d’oficina, cuina i taller i la contraprestació per a l’ús gratuït de les seves instal·lacions serà realitzar accions específiques de retorn social als barris d’Horta-Guinardó, conjuntament amb l’Ajuntament i amb les entitats del districte.

Per tal d’arrencar el projecte amb molta força, ja ha començat la campanya de captació de projectes d’economia social i solidària i d’emprenedoria convencional per allotjar-se en aquest nou espai. Totes les persones interessades en accedir a un espai o rebre més informació poden enviar un correu a laclotaespaicotreball@bcn.cat, on contestaran les preguntes i es detallarà el procediment de sol·licitud que cal seguir.

A més, el dimecres 13 de febrer es va celebrar a la Seu del Districte d’Horta-Guinardó una sessió informativa on es va presentar el projecte i es van resoldres diversos dubtes. No obstant, si no vau assistir-hi i us interessa rebre’n més informació, podeu escriure al correu electrònic.

Per a més informació, es pot consultar el web del Pla de Desenvolupament Econòmic d’Horta-Guinardó, promogut per Barcelona Activa i el Districte d’Horta-Guinardó.