Engega la campanya del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

13/11/2019 - 12:12

Inclusió. Amb el lema ‘Sumem capacitats, sumem diversitats’, el 3 de desembre Barcelona celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, una jornada per sensibilitzar sobre  la diversitat i sobre el dret a la vida independent

Amb el lema ‘Sumem capacitats, sumem diversitats’, el 3 de desembre Barcelona celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, una jornada per sensibilitzar sobre  la diversitat i sobre el dret a la vida independent.

La celebració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat posa en valor el treball diari que desenvolupen les entitats i les institucions amb i per les persones amb discapacitat, així com el compromís per seguir avançant cap a una societat plenament inclusiva i accessible.

La Carmeta, el Lluís i la Sofia són els protagonistes de la campanya d’enguany, fent protagonistes totes i cadascuna de les persones que tenen capacitats diverses i remarcant aquells trets que les fan úniques, trets que compartim tots i totes. El disseny de la campanya d’enguany és el guanyador del II Concurs d’idees per dissenyar la imatge del Dia internacional de les Persones amb Discapacitat, obra de l’equip de disseny format per Jordi Santamaria, Alberto Chinchilla, Belen Sanz i Alberto Anda en col·laboració amb persones de la Fundació Ludàlia.

La ciutat s’omplirà d’un ampli ventall d’activitats organitzades pels 10 districtes de la ciutat i les entitats de persones amb discapacitat.

L’acte central del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat serà el dimarts 3 de desembre al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona on es presentarà l’estudi del Greuge econòmic de les persones amb discapacitat. L’acte també serà el punt àlgid de la celebració dels 40 anys de l’Ajuntament treballant per l’accessibilitat, la inclusió i la diversitat a la ciutat de Barcelona i la manera de ratificar el seu compromís de seguir avançant en la garantia plena de drets de les persones amb discapacitat.

Properament publicarem el programa d’activitats complet.