Jazz i claqué, una proposta original a Dissabtes al Districte

25/04/2019 - 10:52

El dissabte 27 d’abril a les 18.30 h se celebrarà la cinquena actuació de ‘Dissabtes al Districte – Festival H2O’

El dissabte 27 d’abril a les 18.30 h se celebrarà a la seu del Districte d’Horta-Guinardó (Ronda Guinardó, 49) la cinquena actuació de ‘Dissabtes al Districte – Festival H2O’. Es tracta d'un concert de ben especial de la mà de Claqué Jazz Trio.

Claqué Jazz Trio és un projecte on el claqué interactua com un instrument més teixint un paisatge sonor ple de sensibilitat i originalitat. Conegudes melodies de jazz, blues i bossa nova van teixint una proposta íntima i plena de frescor en què el claqué dóna plasticitat al millor jazz.

Claqué Jazz Trio està format per:

Cristina Llevat – Claqué
Joel Moreno – Guitarra
Oriol Roca – Contrabaix

El Festival H2O compleix tres premisses: commemorar els 30 anys de la Casa de les Altures com a Seu del Districte d’Horta-Guinardó, obrir l’edifici a la ciutadania, que no sigui simplement un espai administratiu i apropar al públic tot el talent cultural que té el districte, que omple constantment els nostres centres cívics: el del Carmel, la Casa Groga, el Matas i Ramis, el del Guinardó, el de la Teixonera i l’Espai Jove Boca Nord.

Després de la d’aquest dissabte 27 d’abril, encara hi haurà tres actuacions més. Aquest és el programa de les properes actuacions del festival i el tipus d’espectacles que s’hi oferirà:

  • 11 de maig: Arts de carrer ‘Indoor’
  • 25 de maig: Espectacle de varietats
  • 15 de juny: Cloenda ‘Cabaret’