Jazz tast: tapes i música a diversos escenaris del districte

25/09/2020 - 10:16

Cultura. Del 28 de setembre al 4 d’octubre, ofereix degustacions gastronòmiques a ritme de jazz

Un dels al·licients més llaminers que tenen els veïns i veïnes del Carmel per començar el nou curs és el circuit Jazz Tast. Del 28 de setembre al 4 d'octubre, el Centre Cívic Carmel i diversos equipaments i bars d'Horta-Guinardó ofereixen una combinació de tapa i consumició per només 2,5 € amb actuacions musicals i altres activitats vinculades al món del jazz per tot el districte.

Enguany, per tal de garantir les mesures de seguretat, totes les activitats requereixen inscripció prèvia. Cal contactar cada equipament per inscriure’s en l’activitat que s’hi fa.

El primer concert serà el dimarts 29 de setembre a les 19 h amb Marian Barahona i Federico Mazzanti al Centre Cívic Matas i Ramis. L’endemà, 30 de setembre, a les 19 h Evil Rosebud actuarà al Centre Cívic Teixonera.

El plat fort arribarà l’1 d’octubre a les 19 h amb el cercatapes musical, una ruta per 4 bars amb una tapa i una actuació diferents a cadascun: Alcalá Trio, Club Barcelona, Helena Camps i Rai Paz i Pausa Jazz Trio. El punt d’inici és el bar Agreste, passarà pel Cafè Carmel i el Reencuentro i acabarà al bar Els colors de l’Eva a la biblioteca del Carmel Juan Marsé. Si seguiu la ruta cercatapes, aprofiteu per segellar el passaport que us donaran. Us servirà per al sorteig d’un sopar i un concert per a dues persones que es farà l’últim dia del Jazz Tast. Recordeu: un bar, un segell.

El divendres 2 d’octubre a les 21 h Mélodie Gimard actuarà al Casal de Barri Font d’en Fargues i el dissabte 3 a les 12.30 h al Casal de Barri Can Travi serà el torn de Soul’s Trio.

Finalment, el diumenge 4 d’octubre es clourà el Jazz Tast amb dues actuacions. A la Sala Polivalent de Montbau a les 13 h tocarà el Viladomat Jazz Project, mentre que a la terrassa de la Biblioteca El Carmel – Juan Marsé, a les 12 h, hi haurà un jazztast de vermut amb concert dels Boozan Dukes, amb un tast de les tapes que s’han pogut degustar tota la setmana.

Bon profit i bona música!